СПОДЕЛИ

Имаш цел во 2017 год. да дојдеш до добро платена работа? Еве како може…

Избери студиска програма за позицијата за која би сакал да се оспособиш и, ако се пријавиш до 31.1.2017, ќе ти обезбедиме попуст од 30% на сите студиски програми а потоа ќе ти помогнеме да најдеш работа.

Пријави се уште денес, уплати 20% аванс, остатокот во рок од 90 дена и си ја направил вистинската работа!

студиска програма курсеви редовна цена акциска цена аванс доплата
Front-end девелопер 13 68.902 48.231 9.646 38.585
Front-end девелопер (скратена) 7 37.607 26.325 5.265 21.060
Back-end девелопер 13 71.732 50.212 10.042 40.170
Back-end девелопер (скратена) 5 28.580 20.006 4.001 16.005
Веб дизајнер 23 115.623 80.936 16.187 64.749
Веб дизајнер (скратена) 13 70.700 49.490 9.898 39.592
UX дизајнер 12 64.654 45.258 9.052 36.206
UX дизајнер (скратена) 5 29.083 20.358 4.072 16.286
WordPress администратор 10 55.688 38.982 7.796 31.185
WordPress администратор (скратена) 7 45.631 31.942 6.388 25.553

Ако имаш други обврски и не можеш да почнеш веднаш со студиите, не грижи се. Уплати го авансот за да не го пропуштиш попустот а почни со учење во следните 3 месеци.


Од каде да почнеш?

  1. Избери ја студиската програма
  2. Кликни на ПРИЈАВИ СЕ
  3. Пополни ја пријавата и внеси го кодот 30xms16
  4. Уплати го авансот од 20%. Остатокот треба да го платиш во рок од 90 дена.

Ветување

  1. Ќе те оспособиме за избраната позиција.
  2. Ќе ти помогнеме да најдеш работа кај некој од нашите партнери.

Имаш прашања?

Ти се допадна овој напис?
Стани член на клубот на веб професионалци Еверест и прв добивај информации кои можат да ти помогнат за твојот натамошен професионален развој.
И ние како и ти ги мразиме спамерите. Твојата email адреса никогаш нема да биде (про)дадена некому. Чесен збор.