СПОДЕЛИ

Во курсот Outlook 2010 за деловни корисници со помош на практични примери од деловното секојдневие се изучуваат основните можности и алатки во Outlook 2010. На овој курс ќе научите како да ги владеете фундаменталните можности на Outlook кои вклучуваат примање и праќање електронска пошта, креирање адресар, правење распоред на активности и задачи. Покриени се и основните административни активности како што се правење сигурносна копија на податоците, сетирање сметки за електронска пошта и мануелно и автоматско организирање на податоците.

Теми

 1. Запознавање со Outlook
 2. Работење со контакти
 3. Читање и организирање електронска пошта
 4. Испраќање електронска пошта
 5. Уредување на комерцијалните Spam пораки
 6. Работење со календар
 7. Организирање
 8. Истражување дополнителни опции

Кому му е наменет овој курс?

Лица со основно познавање на Microsoft Windows кои имаат потреба да научат како да го користат Microsoft Outlook 2010 за примање и праќање е-пошта и организирање на нивните деловни активности.

Практичен дел

Во рамки на практичниот дел од курсот, како дел од пакетите Standard и Premium, студентот ќе изработи голем број практични задачи кои потоа ќе му ги испрати на оценување на менторот.

Сертификат

По успешното завршување на курсот, учесникот добива сертификат за успешно завршен курс. Под успешно завршување се подразбира навремено доставување на најмалку 80% од предвидените задачи. Сертификатот може да се употреби за вработување (или задржување работно место) во јавната администрација.

Формат на курсот

Курсот се изведува на далечина, со користење на методологијата менторирано учење на далечина.

 • одбери пакет

 • 30-дневен пристап30-дневен пристап
 • датотеки за вежбањедатотеки за вежбање
 • домашни задачидомашни задачи
 • оценување домашниоценување домашни
 • сертификатсертификат
 • on-line менторствоon-line менторство
 • Basic

 • 2.000

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачи
 • оценување домашни
 • сертификат
 • on-line менторство
 • Standard

 • 3.000

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачиyes
 • оценување домашниyes
 • сертификатyes
 • on-line менторство
 • Premium

 • 3.500

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачиyes
 • оценување домашниyes
 • сертификатyes
 • on-line менторствоyes

Попусти

Прашања?

Доколку имате било какво прашање, обидете се одговорот да го најдете во делот Одговори на најчесто поставувани прашања.

предупредување

Ти се допадна овој напис?
Се согласувам моите податоци да бидат префлени на MailChimp ( повеќе информации )
Стани член на клубот на веб професионалци Еверест и прв добивај информации кои можат да ти помогнат за твојот натамошен професионален развој.
И ние како и ти ги мразиме спамерите. Твојата email адреса никогаш нема да биде (про)дадена некому. Чесен збор.