СПОДЕЛИ

Во курсот Project 2010 за проект менаџери ќе научите како да го користите Microsoft Project 2010 за управување проекти од било кое ниво. Курсот демонстрира поставување проекти, додавање задачи, доделување ресурси, утврдување распореди, справување со ресурсните конфликти и следење на прогресот на проектот. Исто така, курсот го покрива и новиот интерфејс на Project представени со новата лента и Backstage view а објаснето е и како да се користат сите нови можности како што се распореди контролирани од корисник, времеплов, планер на тимот.

Теми

 1. Поставување проектни датотеки
 2. Креирање задачи
 3. Креирање ресурси
 4. Доделување задачи на ресурси
 5. Работа со прикази
 6. Дотерување и прецизирање на распоредот за проектот
 7. Следење и работење на проекти
 8. Прикажување и споделување информации за проектот

Кому му е наменет овој курс?

Курсот е дизајниран за лица кои имаат познавања од проектен менаџмент,  одговорни се за креирање и модификување проектни планови и имаат потреба од алатка за управување со проектни планови.

Практичен дел

Во рамки на практичниот дел од курсот, како дел од пакетите Standard и Premium, студентот ќе изработи голем број практични задачи кои потоа ќе му ги испрати на оценување на менторот.

Сертификат

По успешното завршување на курсот, учесникот добива сертификат за успешно завршен курс. Под успешно завршување се подразбира навремено доставување на најмалку 80% од предвидените задачи.

Формат на курсот

Курсот се изведува на далечина, со користење на методологијата менторирано учење на далечина.

 • одбери пакет

 • 30-дневен пристап30-дневен пристап
 • датотеки за вежбањедатотеки за вежбање
 • домашни задачидомашни задачи
 • оценување домашниоценување домашни
 • сертификатсертификат
 • on-line менторствоon-line менторство
 • Basic

 • 3.500

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачи
 • оценување домашни
 • сертификат
 • on-line менторство
 • Standard

 • 4.500

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачиyes
 • оценување домашниyes
 • сертификатyes
 • on-line менторство
 • Premium

 • 5.500

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачиyes
 • оценување домашниyes
 • сертификатyes
 • on-line менторствоyes

Прашања?

Доколку имате било какво прашање, обидете се одговорот да го најдете во делот Одговори на најчесто поставувани прашања.

предупредување

Ти се допадна овој напис?
Се согласувам моите податоци да бидат префлени на MailChimp ( повеќе информации )
Стани член на клубот на веб професионалци Еверест и прв добивај информации кои можат да ти помогнат за твојот натамошен професионален развој.
И ние како и ти ги мразиме спамерите. Твојата email адреса никогаш нема да биде (про)дадена некому. Чесен збор.