СПОДЕЛИ

Градете PHP апликации на модерен начин со Symfony2, популарна PHP MVC работна рамка. Во овој курс ќе ви покажеме како да го инсталирате и конфигурирате Symfony, и да почнете да ги завршувате задачите од типот на насочување сообраќај, креирање постојани модели и визуелно обработување на содржина за пократко време со обрасци. Исто така ќе видите и како да дефинирате и валидизирате формулари и да ја дебагирате вашата апликација. Немојте да ги правите работите од почеток, научете како да го употребувате Symphony за да работите на PHP проекти.

Теми:

 • Инсталирање Symfony
 • Креирање комплет од конзолата
 • Прилагодување и генерирање табели  на бази на податоци
 • Генерирање контролори
 • Креирање, уредување и дебагирање ентитети
 • Прикажување и девагирање форми
 • Визуелно обработување на содржина со образци

Кому му е наменет овој курс?

Овој курс им е наменет на:

 • дизајнери и девелопери кои сакаат да креираат динамички, веб базирани системи и апликации со помош на PHP & MySQL

Предзнаења

За следење на овој курс потребно е поседување знаења содржани во курсевите:

Практичен дел

Во рамки на практичниот дел од курсот, студентот ќе добие задачи кои ќе треба да ги изработи и достави до својот ментор.

Сертификат

По успешното завршување на курсот, учесникот добива сертификат за успешно завршен курс. Под успешно завршување се подразбира навремено доставување на најмалку 80% од предвидените задачи.

Формат на курсот

Курсот се изведува на далечина, со користење на методологијата менторирано учење на далечина.

Цена

7.669 ден (пакет Премиум)

Вклучено во цената

 • 30 дена пристап до материјалите за учење
 • 4 x 15 мин. менторски сесии (1-на-1, online)
 • сертификат за успешно завршен курс

Ментор

Давор Попоски, .NET програмер со 12 годишно искуство. Има работено на сајтови со милионска посетеност (PlayBoy, Dr.Oz) а предизвик му е оптимизација на .NET и SQL код. Бил предавач на Академијата на ИТ Александрија како инструктор за веб дизајн. Во моментот работи за клиенти од Америка и Канада на развој на апликации во област на Research Management.
LinkedIn

Прашања?

Доколку имате било какво прашање, обидете се одговорот да го најдете во делот Одговори на најчесто поставувани прашања.

предупредување

пријава

Ти се допадна овој напис?
Се согласувам моите податоци да бидат префлени на MailChimp ( повеќе информации )
Стани член на клубот на веб професионалци Еверест и прв добивај информации кои можат да ти помогнат за твојот натамошен професионален развој.
И ние како и ти ги мразиме спамерите. Твојата email адреса никогаш нема да биде (про)дадена некому. Чесен збор.