СПОДЕЛИ

Во курсот Word 2010 за деловни корисници со помош на практични примери од деловното секојдневие се изучуваат основните можности и алатки во Word 2010. Курсот започнува со запознавање на интерфејсот а потоа продолжува со истражување на клучните функционалности на Word: создавање, уредување и форматирање документи. Курсот ги опфаќа јазична проверка на документи, прегледување документи со други корисници, споделување и заштитување документи, работа со табели и илустрирање.

Теми

 1. Запознавање co Word 2010
 2. Word Backstage
 3. Уредување текст
 4. Форматирање текст
 5. Форматирање пасуси
 6. Користење стилови за поефективно форматирање
 7. Работа co табели
 8. Илустрирање документ
 9. Градежни коцки на документ
 10. Модификување на изгледот на страницата
 11. Јазична проверка на документи
 12. Прегледување на документи co други
 13. Cподелување документи
 14. Прилагодување на Word

Кому му е наменет овој курс?

Лица со основно познавање на Microsoft Windows кои имаат потреба да научат како да го користат Microsoft Word 2010 за креирање, менување, форматирање и печатење на стандардни деловни документи заедно со табели и графици.

Практичен дел

Во рамки на практичниот дел од курсот, како дел од пакетите Standard и Premium, студентот ќе изработи голем број практични задачи кои потоа ќе му ги испрати на оценување на менторот.

Сертификат

По успешното завршување на курсот, учесникот добива сертификат за успешно завршен курс. Под успешно завршување се подразбира навремено доставување на најмалку 80% од предвидените задачи. Сертификатот може да се употреби за вработување (или задржување работно место) во јавната администрација.

Формат на курсот

Курсот се изведува на далечина, со користење на методологијата менторирано учење на далечина.

 • одбери пакет

 • 30-дневен пристап30-дневен пристап
 • датотеки за вежбањедатотеки за вежбање
 • домашни задачидомашни задачи
 • оценување домашниоценување домашни
 • сертификатсертификат
 • on-line менторствоon-line менторство
 • Basic

 • 2.000

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачи
 • оценување домашни
 • сертификат
 • on-line менторство
 • Standard

 • 3.000

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачиyes
 • оценување домашниyes
 • сертификатyes
 • on-line менторство
 • Premium

 • 3.500

  денари

 • 30-дневен пристапyes
 • датотеки за вежбањеyes
 • домашни задачиyes
 • оценување домашниyes
 • сертификатyes
 • on-line менторствоyes

Попусти

Прашања?

Доколку имате било какво прашање, обидете се одговорот да го најдете во делот Одговори на најчесто поставувани прашања.

предупредување

Ти се допадна овој напис?
Се согласувам моите податоци да бидат префлени на MailChimp ( повеќе информации )
Стани член на клубот на веб професионалци Еверест и прв добивај информации кои можат да ти помогнат за твојот натамошен професионален развој.
И ние како и ти ги мразиме спамерите. Твојата email адреса никогаш нема да биде (про)дадена некому. Чесен збор.