СПОДЕЛИ

Поттикнати од статијата 23 прекрасни портфолио сајтови, редакцијата на блогот на веб академијата Еверест одлучи на еден интересен (рака на срце, веќе виден) начин да ги покани македонските графички и веб дизајнери да ги достават своите портфолија. Така, го стартувавме првиот македонски Online portfolio challenge со кој предизвикавме неколку наши пријатели, инаку истакнати дизајнери, прво да го објават своето портфолио на нивниот Facebook профил а потоа предизвикот да го пренесат на 5 нивни познаници кои се занимаваат со графички и веб дизајн.

Речено, сторено. Веднаш добивме неколку портфолија кои ви ги представуваме според редоследот на пристигнувањето. Па, да не должиме, повелете погледнете ги, коментирајте, споделувајте и, се разбира, номинирајте се себеси или ваши пријатели дизајнери.

1. Зоран Кардула

1. Zoran Cardula

2. Даниел Јанев

2. Daniel Janev

3. Иван Стоилов

3. Ivan Stoilov

4. Гоце Велески

4. Goce Veleski

5. Иван Апостолски

5. Иван Апостолски

6. Георги Равански

6. Georgi Ravanski

7. Александар Пешевски

7. Александар Пешевски

8. Давид Ристевски

8. Давид Ристевски

9. Јане Наумоски

9. Јане Наумоски

10. Петар Петковски

10. Петар Петковски

11. Кристијан Трајчев

2016-02-05 (15)12. Петар Видоевски

13. Александар Нофитоски

Nofitovski

14. Софија Семенпеева

Sofija

15. Златко Најденовски

Ти се допадна овој напис?
Се согласувам моите податоци да бидат префлени на MailChimp ( повеќе информации )
Стани член на клубот на веб професионалци Еверест и прв добивај информации кои можат да ти помогнат за твојот натамошен професионален развој.
И ние како и ти ги мразиме спамерите. Твојата email адреса никогаш нема да биде (про)дадена некому. Чесен збор.