Дома Уредници Објави од Александар Марјановиќ

Александар Марјановиќ

174 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ

Како ги заработив моите први пари од блогирање

Allison Lindstrom објаснува како ги заработила своите први пари со блогирање. https://youtu.be/ve-Y9siRnDo Сакаш и ти да научиш да го правиш ова? Веб академијата Еверест е специјализирана за школување...

Како да најдете работа само со HTML и CSS

Во денешнава епизода John Morris објаснува како може да најдете работа како фриленсер дури и ако знаете само HTML и CSS. https://youtu.be/W4TMUXlFX-w?t=1m29s   Сакаш и ти да научиш да...

Колку може да заработувате како дизајнер?

Во денешнава епизода Ran Segall, дизајнер од Израел, објаснува колку би можеле да заработите како дизајнер. https://youtu.be/d-M98egRDTE?t=53s Сакаш и ти да научиш да го правиш ова? Веб академијата...

Започнува со работа проектот за развој на стручни вештини и вработување...

Скопје, 29 август 2019 Здружението за регионален развој Balkan Economic Forum (БЕФ) во соработка со веб академијата Еверест и со поддршка на...

Како да најдете клиенти за SEO

Во денешнава епизода Ruan M. Marinho преку конкретен пример објаснува како обезбедува клиенти за неговите SEO услуги. https://youtu.be/xMCSDVb9P1s Сакаш и ти да научиш да го правиш ова? Веб академијата...

Анатомија на разговор за продажба на веб сајт за $7000

Ако ве интересира како изгледа еден вистински продажен разговор кој завршува со продажба на веб дизајн услуги во вредност од $7000, погледнете ја внимателно...

Како да напишете понуда која ќе ви донесе работа на Upwork

Upwork е една од најголемите (ако не и најголема) платформи кои посредуваат помеѓу фирми (или индивидуалци) кои објавуваат проекти и фриленсери кои бараат работа....

Како да најдете работа со полно работно време на далечина

Една од главните причини поради која голем број од младите (и не само младите!) размислуваат за напуштање на Македонија и емигрирање е сонот за...

Што е Fiverr и како да станете успешен фриленсер

Ако се соочувате со хроничен недостаток од пари а не сакате или не можете да се вработите некаде со полно работно место, фриленсингот односно...

Како да го најдете вашиот прв (веб дизајн) клиент

Наоѓањето прв клиент е мошне чест проблем за голем број веб дизајнери (или девелопери). Понекогаш ова е многу потешка работа кога ќе се спореди...