Дома Уредници Објави од Анамарија Велиновска

Анамарија Велиновска

2 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ

Интервју: Зоран Кардула, дизајнер

Од Eлектротехнички факултет до успешен графички дизајнер - ова е накусо приказната за Зоран Кардула, еден од најуспешните македонски графички дизајнери. Со дизајн се занимаваш...

Вистински приказни S01E04: Александра Дилевска Симова, Publicis

Во денешната епизода на Вистински приказни гостин ни е Александра Дилевска Симова, директор на маркетинг агенцијата Публицис во Македонија. Здраво Александра и добродојде во Вистински...