Дома Уредници Објави од Андреа Крстевска

Андреа Крстевска

1 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ

Вистински приказни S01E02: Антони Пешев, Ултра

Во денешната епизода на Вистински приказни гостин ни беше Антони Пешев, сопственик и основач на Ултра, една од најстарите информатички фирми во Македонија. Разговорот...