Бесплатно

Дома Бесплатно
Featured posts

200+ најдобри бесплатни алатки и ресурси за Front-End веб развивачи

Бои COLOURlovers: Инспирација за палета на бои која е креирана и споделена од корисниците. ColorPicker: Алатка за избирање на боја. Color Hex: Бесплатна алатка за боја која...

Бесплатно: комплет ресурси за дизајнери

Секој сака да добие нешто бесплатно, особено ако станува збор за одличен пакет со ресурси за дизајн, па затоа со задоволство ви го претставуваме...

70 корисни ресурси за дизајнери

Напливот на нови апликации, работни рамки, ресурси за дизајн, ресурси за мобилни уреди, итн. не стивнува и многу е тешко тоа да се следи...

Ресурси за дизајнери и програмери

Во ова издание Ресурси за дизајнери и програмери вклучивме програми за креирање веб сајтови, нови системи за управување на содржина (CMS), CSS работни рамки,...

Бесплатна книга: Како да станете веб развивач

Досега веројатно дознавте дека да се биде веб развивач (или девелопер) е доста добро платена работа (дури и во Македонија!) која можете да ја...

Бесплатна книга: Како да станете веб развивач

Досега веројатно дознавте дека да се биде веб развивач е доста добро платена работа која можете да ја работите самостојно односно како фриленсер за...

Курс: Вовед во веб дизајн

Дали сте нови во веб дизајнот? Почнете од тука. Во овој курс ќе ве запознаеме со основните концепти, алатки и патеки на учење за...

Aptana Studio 3: Најдобриот IDE уредувач и HTML уредувач

Aptana Studio е IDE или интегрирана околина за развој. Наместо да се фокусира на HTML, Aptana се фокусира на JavaScript и други елементи, што...

Бесплатен калкулатор за пресметување тарифа

Претходно ви кажавме за една бесплатна алатка, Web Design Quotation Generator, која можеше да ви помогне да си заштедите време и енергија при процесот...

Бесплатна алатка за креирање понуди

Нема ништо што ние дизајнерите го мразиме повеќе од тоа да си го трошиме времето на досадна администрација. Но, тоа мора да се заврши,...