Дома Како се врши плаќањето?

Како се врши плаќањето?

Плаќањето за избраниот курс или студиска програма можете да го извршите на два начина:
  1. плаќање преку банка,
    2. онлајн плаќање со платежна картичка (MasterCard и Visa)

Независно од начинот на плаќање кој ќе го изберете, претходно мора да се пријавите. За да го сторите тоа кликнете врз копчето ПРИЈАВА (десно од името на курсот) и следете ги инструкциите на екран.

1. ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ БАНКА
Податоци за уплата:
Назив на примач: МАРЈАНОВИЌ ЕДУКАЦИЈА ДООЕЛ Скопје
Жиро сметка: 300000003657518
Банка на примачот: Комерцијална Банка АД Скопје
Цел на дознака: Уплата за <назив на курс или студиска програма> за <име и презиме на ученикот/студентот>

pp10

Штом ја извршите уплатата, испратете ни ја потврдата за уплата на: contact@everest.mk

Во рок од 1 работен ден ќе добиете известување по e-mail заедно со инструкции за најавување (корисничко име и лозинка)


Важно: Наведете од кој датум (по уплатата) би сакале да го започнете курсот.

2. ПЛАЌАЊЕ СО КАРТИЧКА
Доколку изберете плаќање со MasterCard / Visa банкарска картичка, ќе бидете пренасочени кон безбедна страница на процесорот за обработка на платежни трансакции CASYS, каде што ќе ги внесете потребните податоци. Не грижете се, се работи за сосема безбеден чекор.

По прием на уплатата, во рок од 1 работен ден ќе добиете известување по e-mail заедно со инструкции за најавување (корисничко име и лозинка)

Ти се допадна овој напис?
Се согласувам моите податоци да бидат префлени на MailChimp ( повеќе информации )
Стани член на клубот на веб професионалци Еверест и прв добивај информации кои можат да ти помогнат за твојот натамошен професионален развој.
И ние како и ти ги мразиме спамерите. Твојата email адреса никогаш нема да биде (про)дадена некому. Чесен збор.

Category: 5. Плаќање и попусти

← Одговори на најчесто поставувани прашања