DON'T MISS

Како да трансформирате Photoshop документ во HTML во 4 едноставни чекори

Дизајнирањето и развивањето на еден веб сајт не е лесна работа. Процесот вклучува различни чекори, кои треба да се постигнат со голема прецизност, па...

Како да креирате проект во Microsoft Project 2010

https://youtu.be/CRl3t0ad0BM Лекцијата "Креирање проект" е извадок од курсот Microsoft Project за проект менаџери.

25 бесплатни замаглени позадини со висока резолуција

Драги читатели, денес имаме необична дистрибуција на бесплатни елементи. Денес може бесплатно да превземете голем сет на замаглени позадини. Во последно време овие замаглените позадини...

LATEST ARTICLES