Како да конвертирате видео во gif со Photoshop

Во последно време стана мошне популарно да се креираат кратки анимирани GIF-чиња од видеа кои потоа се споделуваат на Facebook, блогови, форуми, Messenger. Со помош на...

40 бесплатни работи за веб дизајнери

Еве уште неколку бесплатни работи кои ќе ви помогнат да останете во тек со светот на дизајнот кој постојано се менува. Овие ресурси сигурно...

FASHION WEEK

DON'T MISS

GADGET WORLD

4 совети за правење прототип со Adobe Photoshop Artboards

Кога Adobe додаде artboard поддршка, голем дел од дизајнерите, вклучувајќи ме и мене, беа избезумени. Доколку не може да сфатите зошто artboard се толку голема...

LIFESTYLE

MOBILE AND PHONES

STAY CONNECTED

0FansLIKE
0FollowersFOLLOW
0SubscribersSUBSCRIBE

LATEST REVIEWS

Вистински приказни S01E02: Антони Пешев, Ултра

Во денешната епизода на Вистински приказни гостин ни беше Антони Пешев, сопственик и основач на Ултра, една од најстарите информатички фирми во Македонија. Разговорот...