Курс: jQuery проекти

За да ги усовршите техниките во веб развојот или во било која друга област, најдобриот пристап е преку учество во практични активности. Тоа овозможува...

5 најчести грешки во дизајнот на интеракција на веб

Дизајнирањето на интеракција никогаш не било лесно. Тоа во себе вклучува длабока анализа и точно планирање. Со појавувањето на новите технологии и модели на...

20 најдобри алатки за UX дизајнери

Независно дали сте искусен или почнувате во веб дизајнот неопходно е да совладате повеќе алатки на интернет. Дополнително, мора да имате иницијатива и самите...

Come and join us for the hottest lesbian online sex chat

Come and join us for the hottest lesbian online sex chatIntroducing the greatest lesbian online sex chat website online! if you should be seeking...

Find love and fun with adult dating usa

Find love and fun with adult dating usaAdult dating usa is a great strategy for finding love and fun. with many solutions, it is...

How to obtain the perfect sugar mama lesbian for you

How to obtain the perfect sugar mama lesbian for youFinding a sugar mama lesbian are a great way to move out and explore your...

Студиска програма: Веб дизајнер

Студиската програма Веб дизајнер се спроведува по програма направена според опис на ова работно место. Како и сите останати студиски програми, и оваа програма...

Tрендови во веб дизајнот

Вертикални шари и скролување Со повеќе внимание посветено на мобилните уреди, заради мислењето дека мобилниот сообраќај ќе се изедначи со сообраќајот на десктоп годинава, повеќе...

Развој на апликации за Аndroid

Научете сè што треба да знаете за да може да почнете да креирате Android апликации со Android Studio и Android SDK. Курсот почнува со...

STAY CONNECTED

0FansLIKE
0FollowersFOLLOW
0SubscribersSUBSCRIBE

FEATURED

MOST POPULAR

8 тајни за креирање мобилни страници кои корисниците ќе ги обожуваат

"Се разбира. Мора да изгледа добро на мобилен." Бев при крај со состанокот со еден сосема нов клиент и требаше да го завршиме нашиот видео...

LATEST REVIEWS

Google ги предизвикува најдобрите практики на прилагодливиот дизајн со Resizer

Од појавувањето на прилагодливиот дизајн иноваторите, дизајнерите, стартапите за правење прототипи и апликации за дизајн, почнаа да објавуваат алатки кои помагаат да се погледне...

10 минималистички прилагодливи WordPress теми кои вреди да ги погледнете

Како што сé повеќе и повeќе луѓе пристапуваат на веб страниците преку мобилни телефони, таблети и други паметни уреди, така мора да сте сигурни...

LATEST ARTICLES