MOST POPULAR

TECH

12 топ страници за хонорарни работни места за наоѓање клиенти во...

Луѓето почнуваат да се занимаваат со хонорарна работа од секакви причини користејќи различни методи за да добијат клиенти. Некои користат препораки, некои пребаруваат...

Што заработените $33000 на Fiverr ме научија за градењето хонорарен бизнис?

Пред да ја започнам мојата кариера како хонорарен блогер со полно работно време, продавав дизајнирани веб страни на Fiverr со скратено работно...

LIFE

DESIGN

0FansLIKE
0FollowersFOLLOW
0SubscribersSUBSCRIBE

LATEST VIDEOS

- Advertisement -

TECH POPULAR

TRAVEL

4 совети за правење прототип со Adobe Photoshop Artboards

Кога Adobe додаде artboard поддршка, голем дел од дизајнерите, вклучувајќи ме и мене, беа избезумени. Доколку не може да сфатите зошто artboard се толку голема...