Вебинар: Како да стигнеш до добро платена работа или клиенти?

Што ќе дознаеш на овој вебинар?
Александар Марјановиќ, основачот на Веб Академијата Еверест и Марјановиќ Едукација, има повеќе од 25 години искуство во област на ИТ едукација. Во 1993 ја основал Alexandria, првата приватна школа за компјутери. Во 2003 ја основал Академијата на ИТ, првата стручна школа за ИТ занимања. Од 2003-2010 е раководител на работната група за едукација и развој на работна сила во МАСИТ, стопанска комора за ИТ, каде една од главните активности му се истражувањата на пазарот на труд.

Интернетот целосно го трансформираше начинот на кој комуницираме, учиме, работиме, живееме. Во епицентарот на овие случувања се наоѓаат експертите за веб технологии, развој и дизајн кои го овозможуваат сето ова па затоа не е изненадувачки фактот што овие занимањата се меѓу најбараните. Ако ова е областа во која си ја гледаш иднината, дали знаеш што треба да поседуваш за да дојдеш до овие позиции?

Ако сакаш да дознаеш,

  • што бараат работодавците од кандидатите за вработување,
  • како да стигнеш до посакуваното работно место или клиенти,
  • кои се студиските програми за најбараните професии,
  • како функционира менторираното учење на далечина,
  • како ќе ти помогнеме да се вработиш,

регистрирај се уште веднаш на нашиот бесплатен вебинар.

РЕЗЕРВИРАЈ СИ МЕСТО!

учеството е бесплатно

Изберете дата Изберете дата која најмногу ви одговара
Регистрирај се
Ја почитуваме вашата приватност и никогаш нема да ве спамираме ниту да ги отстапиме вашите податоци на трети лица.

Сите права задржани - Марјановиќ Едукација @ 2016

Веб Академија Еверест