Вебинар: Како да стигнете до добро платена работа или клиенти?

Што ќе дознаете на овој вебинар?
Александар Марјановиќ, основачот на Веб Академијата Еверест и Марјановиќ Едукација, има повеќе од 23 години искуство во област на ИТ едукација. По студиите кариерата ја започнал во А1 Телевизија, како раководител на оддел за компјутерска графика, анимации и поддршка на корисници. Во 1993 ја основал Alexandria, првата приватна школа за компјутери. Во 2003 ја основа Академијата на ИТ, првата стручна школа за ИТ занимања. Од 2003-2010 е раководител на работната група за едукација и развој на работна сила во МАСИТ, стопанска комора за ИТ, каде една од главните активности му се истражувањата на пазарот на труд.

Интернетот целосно го трансформираше начинот на кој комуницираме, учиме, работиме, живееме. Во епицентарот на овие случувања се наоѓаат експертите за веб технологии, развој и дизајн кои го овозможуваат сето ова па затоа не е изненадувачки фактот што овие занимањата се меѓу најбараните. Ако ова е областа во која си ја гледате иднината, дали знаете што треба да поседувате за да дојдете до овие позиции?

Ако сакате да дознаете,

  • Што бараат работодавците од кандидатите за вработување
  • Како да стигнете до посакуваното работно место или клиенти
  • Како функционира менторираното учење на далечина, и конечно
  • кои се и што содржат студиските програми на веб академијата Еверест,

регистрирајте се уште веднаш на нашиот бесплатен вебинар.

РЕЗЕРВИРАЈ СИ МЕСТО!

учеството е бесплатно

16 Сеп, 2016 19:00 CEST
Регистрирај се
Ја почитуваме вашата приватност и никогаш нема да ве спамираме ниту да ги отстапиме вашите податоци на трети лица.

Сите права задржани - Марјановиќ Едукација @ 2016

Веб Академија Еверест