Менторирана пракса на далечина

Што ќе дознаете на овој вебинар?
Александар Марјановиќ е...

Без пракса не можете да стекнете искуство, а без искуство не можете да се вработите.

Што ќе правите?

  • Ќе гфјсгф хгг
  • хјкј кјхгј
  • гхкјхгкјдх

 

РЕЗЕРВИРАЈ СИ МЕСТО!

учеството е бесплатно

29 Мар, 2016 15:00 CEST
Регистрирај се
Ја почитуваме вашата приватност и никогаш нема да ве спамираме ниту да ги отстапиме вашите податоци на трети лица.

Сите права задржани - Марјановиќ Едукација @ 2016

Веб Академија Еверест