Речиси сме готови…

Ти преостанува само уште да ја потврдиш адресата на е-пошта. Следи ги чекорите за да го довршиш процесот:

Чекор 1. Провери си го сандачето за е-пошта

Отвори го сандачето за е-пошта за адресата која ја внесе при регистрација.

Чекор 2. Отвори ја пораката за потврда

Најди ја пораката која ти ја пративме и отвори ја.

Чекор 3. Кликни на линкот за потврда

Потврди ја адресата за е-пошта со клик на линкот во пораката.

Веднаш по потврдувањето на адресата ќе добиеш нова порака со инструкции за преземање