Дома Вовед во веб дизајн: чекор 2

Вовед во веб дизајн: чекор 2

Ти благодариме на интересот кој го покажа за следење на курсот “Вовед во веб дизајн”.

Цената на овој курс е 1.000 ден но можеш да го добиеш бесплатно, во замена за твојата мала поддршка изразена во вид на едно споделување со твоите Facebook пријатели. За да го добиеш веднаш пристапот кон курсот, кликни на копчето “PAY WITH A TWEET” и потоа внеси го следниов текст како твој коментар во полето за споделување:

Се запишав на курсот “Вовед во веб дизајн” на Веб Академијата Еверест. Запишете се и вие, бесплатно е 🙂

Штом го сториш тоа, веднаш ќе ги добиеш инструкциите за пристап кон курсот.

Напомена: објавата на постот треба да биде јавна (Public)